Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci!

Spoštovani starši!

Prvi september se nezadržno približuje in nas opominja, da sta pred vrati jesen in pričetek novega šolskega leta. Vsi zaposleni vas pričakujemo v šoli in se veselimo našega snidenja.

V sredo pričnemo s poukom ob 7.30. Učenci 1. razreda ob 8.00. Prevozi bodo prvi dan potekali po starem voznem redu. Ob povratku domov bo pričetek prevozov ob 13.00.

Kot vsi vemo, bolezen Covid-19 ne pojenja in zahteva, da vzdržujemo varno medsebojno razdaljo, se zadržujemo v mehurčkih in upoštevamo ostala priporočila NIJZ.

Šolsko leto bomo pričeli precej podobno, kot smo končali lansko. Več o tem, kaj nam prinaša novo šolsko leto, vam bomo predstavili prvi dan pouka.

Glede na trenutno širjenje bolezni vas prosim, da pridete v šolo res samo zdravi učenci in da imate s seboj masko, vaše starše in ostale odrasle pa naprošam, naj ne vstopajo v šolsko stavbo, če ne zagotavljajo PCT pogoja (prebolel / cepljen / testiran). Maske  imajo učenci med prevozi in izven mehurčkov. Učenci 7.,8.,9. razreda imajo možnost samotestiranja, ki se izvaja doma, teste pa po vaši izbiri prevzamete v lekarni.

Zavedamo se, da je pred nami še eno izjemno težko šolsko leto, a hkrati nas spremlja misel, da smo veliko izzivov in presenečenj že znali  premagati.

Verjame, da bomo uspeli vse izzive, ki so pred nami, prebroditi v dobro in korist vseh nas.

Veselimo se ponovnega snidenja in vas prijazno pozdravljamo!

Vaša ravnateljica Nuška Ogorevc

in kolektiv  OŠ Maksa Pleteršrnika Pišece

Dostopnost