Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Na podlagi obvestila Občine Brežice vas  obveščamo, da bo vpis v vrtec pri OŠ Maksa Pleteršnika Pišece za naslednje šolsko leto 2020/21 potekal  od

25. marca do 6. aprila 2020, od 8. ure dalje

Vabimo Vas, da izpolnjene vloge na obrazcu, ki je javno objavljen na spletni strani vrtca, ne oddajate osebno, ampak po elektronski pošti na uradni elektronski naslov vrtca: vrtecpisece1@gmail.com  – vloga pa mora biti podpisana in optično prebrana, v kolikor je možno, drugače boste vlogo podpisali naknadno.

Za več informacij lahko pišete na elektronski naslov: vrtecpisece1@gmail.com
ali pokličete tel. številko:   031 790 326.

Informacije o vpisu so dosegljive na spletni strani http://www.ospisece.si, pod rubriko »Vrtec«, kjer se nahaja tudi vpisni obrazec.

 

… Od rojstva se otrok razvija, uči in nabira izkušnje prav preko igre tako s starejšimi kot s svojimi vrstniki.

Vrtec naj bi poleg varstva zagotavljal spodbujanje otrokovih lastnih strategij dojemanja, izražanja in razmišljanja, ki so značilne za posamezno obdobje odraščanja. To dosega z zagotavljanjem zdravega, varnega, udobnega, otroku prijaznega in spodbudnega okolja za učenje pod vodstvom vzgojiteljevega načrtovanega ali pa tudi nenačrtovanega usmerjanja za razvijanje otrokove občutljivosti in zavesti o problemih, posredovanje racionalnih odgovorov, spodbujanja k verbalnem in drugih načinih izražanja.

Vrtec igra zelo pomembno in poučno vlogo v otrokovem razvoju, zato njegovega vpliva ne velja zanemariti, temveč vključiti v vsakdanje življenje.

Veseli bomo, če nam boste zaupali in svojega otroka vključili v naš vrtec!

Ravnateljica Nuška Ogorevc in strokovne delavke vrtca.

Dostopnost