Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 5. 10., smo imeli na obisku klub Katana, ki nam je predstavil elemente ju-jitsa in za ta šport navdušil predvsem dekleta, fantje iz Globokega pa so se z našimi pomerili v nogometu pri Kostanjškovih. Čudovit dan in medkrajevno povezovanje.

Novinar Niko, Nace in Žan so ujeli nekaj športnih utrinkov.

Novinar Ožbej pa je takole zapisal o nogometni tekmi:

V četrtek, 5. oktobra, smo fantje od 7. do 9. razreda šli h Kostanjšku igrat nogomet proti Globokem. Igrali so zelo dobro. Najprej so oni povedli, ker so igrali z roko, smo dobili priložnost za penal. Mihael ga je zadel  in smo izenačili. Po učiteljevem pisku za konec rednega dela smo streljali penale. Anej je prvega zadel,  Jan in Mihael žal nista zatresla mreže, a sem Globočanom dva penala obranil, enega pa so zgrešili. Na tekmi sem užival in upam, da bomo še kdaj igrali.   

Novinar Luka B pa je takole strnil misli po tekmi:

Tekma je bila zelo izenačena, saj se je končala po enajstmetrovkah. Prvi polčas je bil zanimiv, saj se je končal z rezultatom 0 : 0. Drugi polčas je bil bolj zanimiv. Prvi gol so dali Globočani. Izenačil je Mihael. Sledile so enajstmetrovke. Pri naših je zadel Anej. Pri obeh ekipah sta se zelo izkazala golmana.

       

Dostopnost