Skoči na glavno vsebino

Po dolgi vožnji proti Pokljuki je učiteljica Sanja sporočila, da so srečno prispeli in se podali na pohod.

Ko so prispeli, so jo mahnili peš na Zajavornik.

In veliko veselja na snegu na Pokljuki.

In začela se je biatlonska tekma za dekleta. Takole pa so opremljeni naši navijači.

Zadovoljni in polni energije se vračajo proti domu. Pokljuka, se vidimo še kdaj. Srečno pot.

Novinarka Ina je takole zapisala:

V četrtek smo si ogledali biatlon in šli na pohod. Meni je bilo prav vse všeč. Tekma je bila zelo napeta in pohod zelo dolg.

Novinar Bojan je takole zapisal:

Na Pokljuki je bilo lepo. Hodili smo dobre tri ure. Pogostili so nas s toplim čajem in krofi. Kupili smo si lahko navijaške stvari. Biatlon je tek na smučeh, ki vključuje tudi streljanje.

Novinarka Alina je zapisala:

Ko smo prišli na Pokljuko, smo se najbolj razveselili snega. Pohod je bil super, tudi tekma. Bilo je res super, zabavno, zanimivo. Igrali smo se na snegu, se kepali in zakopali Roka v sneg.

Novinarja Tomo in Tian sta zapisala:

Zjutraj smo se ob 6.45. odpravili na pot, in to na Pokljuko. Ustavili smo se na počivališču Šmarje, pot je trajala 2 uri in pol. Ko smo prispeli na Pokljuko, smo se odpravili na pohod, ki je trajal 3 ure. Hodili smo po snegu in med tem smo se izgubili. Po uspešno končanem pohodu smo se odpravili na tekmo biatlona, na žalost smo zamudili koncert skupine BQL. Od tekme smo odšli malo prej. Med potjo domov smo naredili še kratek postanek ob avtocesti. Domov smo prišli ob 19.15.

Novinarka Izabela je zapisala:

V četrtek, 5. 1., smo sli s šolo na Pokljuko. Tam smo videli koče in tekmo. Vreme je bilo zelo lepo. Zelo veliko smo hodili. Najbolj mi je bilo všeč, ker je bilo veliko snega in tudi veliko vožnje. Družili smo se z učenci drugih šol. Navijali smo za slovensko Anamarijo. Tekla je na smučeh in streljala v tarčo, 1 x stoje, 1 x leže. Zelo smo se zabavali. Na avtobusu smo se smejali, kričali in poslušali muziko.

Novinar Lukas je zapisal:

V četrtek je bilo odlično. Takrat smo bili cel dan na snegu. Snega je bilo več kot dovolj, tudi peljali smo se zelo veliko. Bile so tudi zelo lepe hišice za pastirje. Domov smo prišli pozno. Samo enkrat smo se ustavili, da smo lahko pojedli sirovke, sendviče, pili pa jogurt, vodo ali sok. Najboljše je bilo, ker smo spodbujali in navijali za naše tekmovalke.

Dostopnost