Skoči na glavno vsebino

Čeprav se zelo hitro bližajo poletne šolske počitnice, nas čaka še kar nekaj zanimivih aktivnosti. Pa si poglejmo napovednik dogodkov.

V sredo, 18. maja, Ožbej tekmuje v akvatlonu v Velenju, dan pozneje pa na področnem tekmovanju iz atletike (tek na 600 m). Držimo pesti!

V sredo, 18. maja, se bo zaključne prireditve – festival otroške poezije na Vrhniki – udeležila Pika, ki se je s svojo pesmijo Brezmejnost uvrstila med 15 najboljših v svoji kategoriji. Srečno!

V petek, 20. 5., bo učence od 3. do 6. razreda obiskal francoski nogometaš in z njimi v angleščini pokramljal o nogometu, svoji domovini …

V ponedeljek, 23. 5., odhaja ekipa naših učiteljev na izmenjavo v bližino Osijeka (OŠ Tenja). Verjamemo, da bodo izvedeli in videli veliko zanimivega in nam o tem tudi poročali.

V sredo, 25. 5., odhaja starejša ekipa šolskih novinarjev na obisk Dolenjskega lista v Novo mesto (odhod 9.00, povratek 14.00).

V petek, 27. maja, se bodo tri šolske novinarke udeležile Unesco srečanja na Senovem (od 10. do 18. ure).

V petek, 27. maja, se proti Bledu odpravljajo otroci iz vrtca in učenci 1. in 2. razreda. Obiskali bodo dinozavre v Dino parku.

V sredo, 1. junija, se učenci od 5. do 9. razreda odpeljejo v Radovljico na ogled čebelarskega muzeja, popoldne pa čaka naše pevce revija z naslovom Čudežne pesmice (OPZ mlajši). Na reviji bodo sodelovali tudi naši najmlajši, ki obiskujejo prepevalnico.

V četrtek, 2. junija, naši pevci sodelujejo v Brežicah na prireditvi Zborovski bum.

V petek, 3. junija, pa čaka naše devetošolce zaključni izlet. Potem pa novim zmagam naproti!

Svoje šolanje pri Maksu bodo zaokrožili z valeto 17. junija.

PRIREDITEV ZA VSE NAS – UČENCE, STARŠE, KRAJANE, UNESCO PRIJATELJE … – s predstavitvijo zbornika ob 20-obletnici Unesco taborov v Pišecah – 21. junija v popoldanskem času.

V šoli nam pa res nikoli ni dolgčas, kajne?

Dostopnost