Skoči na glavno vsebino

Tudi v mesecu aprilu bo pestro na šoli. Ne le zaradi pisnih in ustnih ocenjevanj, temveč tudi zaradi različnih tekmovanj, izvedbe dnevov s posebnimi vsebinami, posebej pa smo veseli, da smo letos vključeni v Erazmus projekt in nas čaka sodelovanje s šolo iz Tenje (Hrvaška).

V ponedeljek, 4. aprila, se učencem od 7. do 9. razreda pri uri angleščine pridruži nogometaš iz Brazilije, da z nami malo pokramlja, v angleščini seveda, o svoji domovini, nogometu, življenju pri nas …

V četrtek, 7. aprila, bo v Brežicah revija otroških folklornih skupin, katere se bodo uvrstili tudi naši mladi folkloristi z mentorico Karmen Levak.

V četrtek, 7. aprila, bodo imeli učenci od 5. do 9. razreda kulturni dan in si v Krškem ogledali predstavo o reformatorjih in še kaj.

V ponedeljek, 11. aprila, prihajajo k nam 4 učitelji iz OŠ Tenja na 5-dnevno izmenjavo s sklopu Erazmus projekta. Pripravljamo jim zanimive vsebine.

V torek, 12. aprila, se bodo naši trije genialci (Tinkara, Justinjan in Rok) udeležili tekmovanja v Krškem, ki ga organizira podjetje GEN-I. Z njimi potuje mentorica Brigita Vahen in navijači.

V torek, 12. aprila, se bodo učenci od 1. do 5. razreda podali proti Ljubljani v Prirodoslovni muzej …

Vmes pa se veselimo in se še bomo veselili izjemnih uspehov naših učencev na različnih tekmovanjih iz znanja.

Dostopnost