Skoči na glavno vsebino

Prvi teden oktobra, in sicer od 4. do 8. 10., je še posebej namenjen otrokom, kajti gre za tradicionalno prireditev TEDEN OTROKA. Letošnji teden nosi naslov RAZIGRAN UŽIVAJ DAN.

Kot je na šoli tradicija, imajo učenci v oddelkih podaljšanega bivanja vsak dan eno dejavnost, ki popestri in poskrbi za njihov razigran dan. Aktivnosti potekajo vsak dan med 13. in 14. uro. In kaj so jim letos pripravile učiteljice OPB-ja?

V ponedeljek, 4. 10., začenjamo s presenečenjem, ki ga pripravlja učiteljica Alenka. Le kdo pride na obisk?

V torek, 5. 10., bomo telovadnico spremenili v disko in zaplesali z učiteljico Katjo Berkovič. V torek bo na šoli potekal tudi Unesco projekt UČENEC POUČUJE – naši devetošolci bodo 2 uri postali čisto pravi učitelji in poučevali različne predmete svoje mlajše prijatelje. (vodja projekta učiteljica Simona Tihole)

V sredo, 6. 10., bomo obiskali Pleteršnikovo domačijo, kjer nas bo pričakal gospod Martin Dušič in nam kaj zanimivega povedal o našem rojaku. Nato pa obiščemo še potujočo knjižnico, ki nas spet obišče pred šolo.

V četrtek, 7. 10., nam bodo člani Karate kluba Brežice predstavili svoj šport in pokazali svoje mojstrovine.

V petek, 8. 10., pa bomo teden zaključili z nogometno tekmo. Na obisk pridejo tuji nogometaši, ki igrajo pri NK Krško.

Malo nam bo nagajalo vreme, a mi bomo vseeno razigrano uživali, se zabavali, se kaj novega naučili, migali, se gibali, smejali … Skratka, imeli se bomo “fajn”.

Ker imamo na šoli pridne novinarje, bodo le-ti poskrbeli, da boste dnevno obveščeni o vsem, kar se bo dogajalo na šoli.

Dostopnost