Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 13. 9., so učenci od 5. do 9. razreda začeli svoj nov šolski teden kar v vodi. Si lahko mislite, kako zabaven je bil pouk v Čateških, brez zvezkov, pisanja, le roke in noge je bilo treba pošteno razmigati, če so hoteli ostali nad vodo. Šolska novinarka Hana je poslala nekaj fotografij, kako so se pa imeli, pa še zapišemo, ko pridejo ostali novinarji s terena.

Po slikah sodeč, so se zabavali, precej težko jih je bilo ujeti v objektiv, so pa za varnost in vse ostale ukrepe poskrbeli učiteljica Tanja in ostali učitelji spremljevalci.

Šolski novinar Jan je takole zapisal:

“V ponedeljek, 13. 9., smo se ob 8.30 učenci od 5. do 9. razreda odpravili proti Čatežu. Ko smo prispeli na kopališče, smo se namestili na ležalnike in odložili svoje stvari. Najprej smo šli na počasno reko, ozračje in voda sta bila prijetna. Na počasni reki smo bili pol ure, nato pa smo odšli na preizkus plavanja. Dolžino bazena je preplavala več kot polovica otrok. Imeli smo tudi malo prostega časa. Ko smo se vrnili nazaj v šolo, smo bili zelo utrujeno, a zadovoljni.”

Dostopnost