Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 24. 6., smo zaključili šolsko leto 2020/21 z glasbo, plesom, čestitkami za uspehe, podelitvijo priznanj, lepimi željami za počitnice. DAN PO NAŠE smo poimenovali naš kulturni dan, vozni red pa sta zapisali učiteljici Tanja Plevnik in Katja Kobe.

Zjutraj sta šolo obiskali delavki AVTOKRKE in Kaji Lesinšek podarili nagrado za odlično pesmico, ki jo je napisala za literarni natečaj. Njen razred pa je prejel njihov bon v vrednosti 500 eur. Čestitke Kaji, mi pa se bomo še naprej pridno udeleževali Krkijevih natečajev.

Na prireditvi, ki je potekala v domu, smo obeležili praznik, nato pa uživali v točkah, ki so jih pripravili učenci vseh razredov. Prvo- in drugošolci (mentorici Katja in Karmen) so zaplesali, prav tako tretje- in četrtošolci (mentorica Romana), ki so poleg plesne točke pripravili tudi zanimiv filmček, peto- in šestošolci (mentor Matjaž) so odigrali socialno igro Kdo se skriva pod masko, sedmošolci skeč 7. razred nima talenta, osmošolci (mentorica Brigita) pa posneli video o tem, kako se snema filme v Hollywoodu in kako v Pišecah.

Tinkara v vlogi voditeljice, Ina in Alina pa s solo pevskima točkama …

Učiteljica Romana in njeni mladi pevski upi …

Prvo- in drugošolci navdušili z zelo izvirno plesno točko s klobučki in stolčki.

Še ena zanimiva in izvirna plesna točka tretje- in četrtošolcev.

Ožbej, Niko in Urban pa so posneli filmček o Iskanju zaklada, glavni junaki in vsi rekviziti narejeni iz Lego kock.

Peto- in šestošolci pa so z nami odigrali s pomočjo tablic igro Kdo se skriva pod masko. Težko je bilo uganiti, čigavi so gibi rok, nog …

Sedmošolci so se poskušali uvrstiti v naslednji krog tekmovanja 7. razred nima talenta …, na koncu pa vsi odplesali Račke.

Osmošolci so nam z zanimivim filmom pokazali, kako se snema filmske prizore v šoli … in nas pošteno nasmejali.

Gospa ravnateljica Nuška Ogorevc je z velikim veseljem nagradila učence, ki so dosegli izjemne rezultate na področju tekmovanj, izpostaviti velja zlato veselošolko Tinkaro Dušič.

Vsi učenci so prejeli tudi izvod Maksovih novic, šolskega glasila, ki so ga letos oblikovali učenci izbirnega predmeta ŠOLSKO NOVINARSTVO.

Po kosilu, kjer ni manjkal sladoled, smo si zaželeli lepe, tople, brezskrbne, dolge počitnice … v upanju, da se v naslednjem šolskem letu ves čas družimo v šoli, čim manj preko zoomov in videokonferenc.

Dostopnost