Skoči na glavno vsebino

OBISK ŽUPANA g. Ivana Molana in vodje oddelka za družbene dejavnosti ge. Patricije Čular V PIŠECAH

V sredo, 17. 2. 2021, sta na povabilo gospe ravnateljice Nuške Ogorevc našo šolo in vrtec obiskala gospod župan Ivan Molan in  gospa Patricija Čular, vodja oddelka za družbene dejavnosti, gospodarstvo, kmetijstvo in razvoj.

Čeprav ni bilo otroškega vrveža in smeha na hodnikih in v učilnicah, sta bila navdušena nad barvitostjo šole, Pleteršnikovimi citati, ki bogatijo prostore šole, skrbno urejenostjo, predvsem pa nad vpisom lepega števila otrok v vrtec in širitve števila oddelkov.

 Izrazila sta zadovoljstvo ob  uspešno zaključeni energetski sanaciji stavbe. Na skupnem srečanju so izmenjali dosežke in uspešno izvedene investicije zavoda ter načrte za prihodnje obdobje.

Ker ju niso mogli pozdraviti učenci, ki so na zasluženih zimskih počitnicah, sta obiskala malčke  v vrtcu, med katerimi kraljujeta veselje in dobra volja. Naša vzgojiteljica Sandra je gospodu županu postavila poseben izziv. Rešiti je moral didaktično igro (antistresni pripomoček), ki jo je sama pripravila.

Z veseljem sta povedala, da je pri nas v Pišecah vedno lepo, saj vsakega pričaka sonce, ko je drugje še megla. Pa tudi prijazni ljudje, predvsem gospa ravnateljica Nuška Ogorevc, ki nenehno skrbi, da se vsi učenci in delavci šole v našem »drugem« domu – hramu učenosti – počutimo zelo prijetno.

In že komaj čakamo, da se 22. 2. spet vsi vidimo in skupaj zakorakamo novim šolskim avanturam naproti.

Gospod župan, vi pa nas le še obiščite, ko bodo šolske prostore spet napolnili otroci. Z veseljem bomo delili z vami naše uspehe in dosežke.

Hvala za današnji obisk!

Dostopnost