Skoči na glavno vsebino

TAAARAAAM, USPELI SMO!

Dragi učenci,

še enkrat se vam zahvaljujemo za vaše poslane izdelke, presegli ste vsa naša pričakovanja. Čarovnice so bile soglasne, da v Sloveniji ni šole z bolj ustvarjalnimi, srčnimi in domiselnimi učenci. Prav vsi ste zmagovalci(star).

S končnimi zamahi čarovniške paličice je padla odločitev o izboru najboljših med najboljšimi. Ste radovedni?

Zmagovalec v kategoriji NAJVIŠJE ŠTEVILO SODELUJOČIH UČENCEV JEEEE… TRETJI RAZRED! 

Čisto vsi so oddali izdelke in tako za las odnesli zmago devetemu razredu, ki se je tudi odlično odrezal, zato jim razredničarka izreka velik

 »Bravo”.

Zmagovalci boste za nagrado boste prejeli pet kuponov ugodnosti, ki jih boste lahko unovčili po vrnitvi v šolo.

Hud boj se je bil pri DIŠAVAH IZ ČAROVNIŠKE PEČICE.   Komisija je premišljevala, gledala v karte, zvezde in kavno usedlino, vendar ni bilo mogoče izbrati samo enega naj kuharja. Zmagovalci so NIK KUŽNIK, HANA PLEVNIK, LANA DUŠIČ IN ZALA KOSTANJŠEK. 

Za nagrado bomo po vrnitvi v šolo en dan jedli tako, kot boste vi izbrali.

Kako je bilo pri izbiri UMETNIŠKE ČAROVNIJE? Tri dni nismo spali, ker so nas preganjale buče, poslikave, risbe … A potrebno se je bilo odločiti. Zmagovalka je lastnica tegale izdelka. Ga prepoznaš, IVANA LESINŠEK? Ker so tudi v Deželi čarovnic vse trgovine zaprte, boš morala na nagradni Paket presenečenja malo počakati.

In še ČAROVNIŠKI UROKI.  Zelo smo se zabavali ob prebiranju črnih sledi na beli podlagi, najbolj delujoč pa se nam je zdel naslednji:

TIAN OGOREVC, manjkajo nam samo še 3 dlake gozdnega bigfoota, jih mogoče imaš? Tako kot Ivana, boš tudi ti moral še malo počakati na svoj Paket presenečenja.

Še enkrat iz srca hvala in čarajte še naprej; prijazne poglede, lepe besede, srčne želje in pozitivne misli.

Tanja Culetto

Dostopnost