Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, učenci!

Sprejeta odločitev vlade nam narekuje pouk na daljavo za vse učence za naslednji teden. Kako bo naprej, se bo odločalo v naslednjem tednu.  

S strokovnimi delavci smo pripravili, nadgradili načrt izvajanja pouka na daljavo. Pri tem smo pripravljeni. Zavedamo pa se, da delo od doma terja več vaše angažiranosti, predvsem pri mlajših učencih. Pri večji je to njihova odgovornost.

Verjamem, da bomo zmogli ter  da bo trajalo krajši čas. Ob kakršnih koli vprašanjih, dilemah, težavah smo vam na voljo. Učitelji, razredniki, svetovalna služba in ravnateljica. Sporočajte. Tudi morebitne težave z opremo, uporabo kanala MS Teams.

Poskušali vam bomo priskočiti na pomoč v največji  možni meri. V teh časih je ključno, da smo zdravi, da smo drug drugemu v pomoč in razumevanje ter da je med vsemi nami dobra komunikacija.

Vrtec še naprej, v skladu z določili vlade in sklepom župana, izvaja nujna varstva na podlagi utemeljenih prijav. O tem vas obvešča vodja vrtca.

Spremljajte obvestila razrednikov, spletno stran  šole.  Uspešno v teh dneh v želji, da se kmalu vrnemo v šolske prostore.

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo. Spodaj še dve ključni informaciji.  


Bodite zdravi, uspešno delo v naslednjem tednu  in prijazen pozdrav,

Ravnateljica Nuška Ogorevc  s sodelavci.

  1. Prilagamo link do informacije:

https://www.gov.si/novice/2020-11-05-varstvo-otrok-zaradi-visje-sile/

  •  Informacije o ukrepih in pogojih, rokih za prijavo glede zagotavljanja toplega obroka v času  pouka na daljavo: (okrožnica priloga)

Spoštovani!

Ob upoštevanju določil okrožnice (spletna stran, priloga) oddate morebitno potrebo do omenjenega roka na telefon  07 45 20070 ali mail: o-pisece.nm@guest.arnes.si  

Rok je ponedeljek, 9.11.2020, do 10. ure.

Obroki se bodo kuhali v centralni kuhinji  OŠ Brežice. O poteku prevzema bomo obveščali na naknadno.

Dostopnost