Skoči na glavno vsebino

Pa smo ga le dočakali! Začetek novega šolskega leta. Čeprav imamo vsi radi počitnice, smo se razveselili svojih sošolcev, učiteljev, posebej pa smo veseli, da imamo v šoli, ki je v času poletja dobila novo preobleko, 6 novih prvošolčkov.

Gospa ravnateljica Nuška Ogorevc in učiteljica Katja Berkovič sta posebno dobrodošlico zaželeli Ini, Glorii, Izabeli, Leji, Lukasu in Bojanu ter njihovim staršem. Prvošolčki si bodo učilnico delili z učenci drugega razreda, kajti gre za kombinirani oddelek. Da si bodo prvošolčki zapomnili prvi šolski dan, je učiteljica Katja poskrbela za kup presenečenj (darilca, torta, ustvarjalna delavnica). Pa obvezno fotografiranje in še kaj.

Po uvodnem pozdravu gospe ravnateljice so se v učilnice podali tudi učenci ostalih razredov, izvedeli kup informacij o dejavnostih, ki jih čakajo v novem šolskem letu, ponovili, katere ukrepe moramo upoštevati v teh časih, sledil je pouk po urniku in odhod domov. V sredo pa začnemo s polno paro!

Poleg 6 novih obrazov v prvem razredu imamo tudi novo učiteljico, in sicer Katjo Kobe, učiteljico slovenščine, ki bo nadomestila priljubljenega učitelja Davida Križmana, ki odhaja na novo delovno mesto.

Ker smo se že maja in junija navadili na nove ukrepe, bomo tudi tokrat zmogli z maskami in večjo skrbjo za higieno, veseli pa smo, da se lahko družimo s prijatelji v živo, ne le preko modernih naprav.

USPEŠEN IN ZDRAV ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA!

Dostopnost