Skoči na glavno vsebino

Veseli nas, ko beremo in vidimo na fotografijah, da starši sodelujejo s svojimi otroki ne le pri učenju, temveč tudi pri drugih aktivnostih. Tokrat smo prejeli pismo mamice Andreje, ki nam je opisala, kako so včeraj, ko sta Nace in Ožbej imela športni dan, odložili delo in cel dan pridno migali, gibali … živeli zdravo. Vse pohvale!

Pozdravljeni,

današnji športni dan smo preživeli čudovito, delo smo malce odložili in v gibanju ter najboljši družbi preživeli od jutra do večera.

Najprej sta se fanta dobro razmigala ob energični pesmi. Nato sta se lotila postavitve poligona. Vključila sta večino elementov, ki jih je predlagal učitelj Matjaž (slalom, plazenje v tunelu, skok čez ovire, poskoki, plezanje na drevo, kotaljenje) in dodala še kakšnega svojega (skok z gugalnice, ciljanje tarče, tek po opekah, tramu). Progo sta večkrat stestirala, potem smo se pa vsi skupaj preizkusili še na čas.

Ožbej je za par sekund premagal Naceta, slabo se pa nista držala niti ati in mami.

Dan smo v športnem duhu nadaljevali še naprej in se od doma povzpeli na Špiček. Prehodili smo 8 km in 400 m višine.

Pred spanjem smo še preizkusili zabavne družabne igre s športnimi nalogami. Sploh Ožbejeva je bila zelo napeta, saj zaradi številnih prehodov, mostov in bomb do zadnjega nismo vedeli, kdo bo zmagovalec. Tako, da nista bila fanta nič jezna, ko sem zmagala jaz – mami.

Lep dan in ostanite zdravi!

Andreja

 

Dostopnost