Skoči na glavno vsebino

V teh dneh, ko se učitelji soočamo z novimi učnimi izzivi in učenci z novim načinom učenja na daljavo, ima veliko dela tudi naša ravnateljica gospa Nuška Ogorevc. Poleg tega, da nas vse dnevno motivira in skrbi za naše počutje ne le preko video konferenc in telefonskih klicev s starši, je šla še korak dalje. Na njen klic se je takoj odzval Lions klub Brežice in s pomočjo TPV-ja Novo mesto in Občine Brežice priskrbel računalnike za naše učence, ki jih nimajo oziroma je v družini več otrok, zato je kakšen dodaten računalnik nujno potreben.

Ravnateljica je tako včeraj odklenila šolo, otrokom pripravila delovne zvezke in knjige, ki so jih pozabili v šoli, a jih nujno potrebujejo za delo doma, zraven dodala še nekaj hrane iz šolske zaloge, kakšno novo šolsko torbico, nato pa poklicala starše, da so prišli ponje. Pri pripravi paketov ji je na pomoč priskočila naša tajnica Dragica. Ravnateljico predvsem veseli odziv otrok in staršev, ki je pozitiven, hkrati pa obljublja, da bo sama in njen tim delavcev še naprej poskrbel, da bo učenje na daljavo teklo tekoče, brez večjih stresov za učence. V slogi je moč, in to v Pišecah zelo dobro znamo.

Hvala, Nuška, za vse, kar ste in še boste v teh dneh storili za vse nas, ki že komaj čakamo, da se odpro vrata OŠ Maksa Pleteršnika Pišece.

   

DRAGI OTROCI, VESELI BOMO, ČE BOSTE ŠE VI KAJ NAPISALI O NAŠI RAVNATELJICI, SAJ SE RES TRUDI ZA VSE VAS.

Hvala Juliji Ani, ki je poslala tole risbico, ki vse pove, zraven pa sta z Justinjanom dopisala, da je Nuška pač najboljša.

LAN NARAT ravnateljici sporoča, da je zelo vesel, ker imamo tako dobro ravnateljico, ki tako lepo skrbi za našo šolo in se ji za to zahvaljuje.

ANJA je ravnateljici podarila dva svoja izdelka, nanju pa nekaj tudi napisala.

Tudi KAJA je pokazala, da ceni delo gospe ravnateljice.

 

 

 

Dostopnost