Skoči na glavno vsebino

Že prvi dan smo dobili veliko zanimivih fotografij, danes pa že čakamo na nove. Vmes pa si preberite pismo gospe ravnateljice Nuške Ogorevc, ki vas tudi že močno pogreša. Pa izkoristite še en sončen dan!

LAN se takoj po opravljenem šolskem letu odpravi v naravo, vmes pa še malo potelovadi doma. Bravo, fant!

    

Mamico Jožico Kene pa je včeraj čakalo sladko presenečenje njenih malih kuharskih šefinj LANE IN LARISE. Bravo, punci, izgleda vrhunsko. Je ostal še kakšen kos?

GABRIEL IN MIHAEL pa sta se že pridno lotila šolskega dela, vsak na svojem koncu. Fanta, le naj vama uspe rešiti vse naloge, srečno!

  

Po današnji šoli sta šla NACE IN OŽBEJ v iskanje predmetov, katerih lastnosti sta dobila napisane na listkih (prinesi nekaj: umazanega, zelenega, dišečega …). Z velikim veseljem sta nabrala zanimiv nabor predmetov. Igra jima je bila zelo všeč in jo ponovimo še z angleškimi besedami. Super ideja še za vas, kajne?
   
Tudi NIK in TIM vestno in pridno rešujeta vse naloge … Bravo, fanta, dobro vama gre!
   
v prostem času pa ustvarjata …
  

Javila sta nam se tudi TRISTAN in LEON. Kot lahko vidite, sta pridna pri šolskem letu, brez nogometa in krepitve mišic pa tudi ne gre. Super, fanta, le vzdržujta kondicijo še naprej!

Naslednji dve fotografiji pa kažeta, da se nalog niso pridno lotili le učenci iz šole, ampak tudi otroci iz vrtca. LUKASA in IZABELO smo ujeli pri reševanju angleških nalog. Vse pohvale!

  

Da je angleščina na daljavo resna stvar, kaže tudi izdelek LANE iz drugega razreda, ki se je res zelo potrudila pri svoji nalogi. Bravo, Lana, čudovito!

 

Dostopnost