Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 24. junija, smo se še zadnjič v tem šolskem letu vsi skupaj zbrali pri Maksu. Pred odhodom v učilnice nas je nagovorila gospa ravnateljica Nuška Ogorevc, nato pa so mladi pevci zapeli nekaj pesmic ob spremljavi učitelja Dejana (Tim, Eva, Ema, Emir in Osman, Zofija), Nina in Lana pa zaplesali. Osmošolka Anja je napovedala potek današnjega dne.

Nato pa so učenci z razredniki odšli v učilnice, kjer so prejeli še spričevala in nekaj priznanj.

Vmes pa smo ujeli tudi delavce šole, ki skrbijo, da se imamo lepo, da je vse čisto, urejeno, da nismo lačni, da so položnice pravočasno, da so vsa priznanja podpisana … Hvala tudi našim kuharicam, čistilkam, hišniku, tajnici in seveda gospe ravnateljici Nuški.

Nato pa smo se preselili v Dom Pišece, kjer smo obeležili dan državnosti – sedmi in osmi razred (mentorici učiteljica Maja in učiteljica Sanja Š), mlade pevke in pevci so nas navdušili z lepimi pesmimi (mentor učitelj Dejan), mladi lutkarji so pripravili kratek uvod v poletje, zaploskali smo tudi našim vrtičkarjem, nato pa je gospa ravnateljica razdelila priznanja za izjemen učni uspeh. Pred odhodom iz dvorane so učenci dobili še nekaj počitniške naloge – dolgi spi, druži se s prijatelji, pojej veliko sladoleda … In smo šli, počitnicam naproti. UŽIVAJTE V POLETJU, SE VIDIMO SEPTEMBRA.

V OPB pa so učenci z učiteljico Sanjo Štefanič pekli pice. Mjam, so bile dobre.

Dostopnost