Skoči na glavno vsebino

Tretji teden v oktobru je v Pišecah rezerviran za Unesco. Spet bodo z nami učenci in dijaki iz Tenje, Buj, Kragujevca, v četrtek pa se nam pridružijo tudi učenci sosednjih šol našega Unesco središča. Hkrati cel teden poteka projektni teden z naslovom Zakladi Pišec, v četrtek, 19. 10., pa bomo otvorili novo učno pot. Tega ne smete zamuditi!

In kaj se bo dogajalo cel teden?

V ponedeljek, 16. 10., bomo imeli sicer pouk, a malo drugače, kajti izvedli bomo medpredmetno povezovanje. Popoldne pa se k nam pripeljejo učenci in dijaki iz sosednjih držav.

V torek, 17. 10., bomo imeli na šoli delavnice, zjutraj pa pripravili kratek kulturni program za naše goste.

V sredo, 18. 10., se bodo učenci od 6. do 9. razreda, hkrati tudi naši gostje iz tujine, odpravili v jovse. Ostali učenci bodo imeli na šoli različne delavnice.

V četrtek, 19. 10., bodo v dopoldanskem času potekale delavnice, ob 15.30 pa vrhunec tega tedna – kulturni program in otvoritev naše učne poti Zakladi Pišec. Vljudno vabljeni!

V petek, 20. 10., bomo izvedli evalvacijo celega tedna, posadili novo drevo v šolski sadovnjak, se pozdravili z našimi prijatelji in se veselili še enega uspešno izvedenega tedna.

Veseli bomo, če nam bo vsaj vreme malo naklonjeno, kajti veliko aktivnosti bi radi izvedli na prostem. Ves čas bodo na terenu šolski novinarji, zato le spremljajte, kaj se bo dogajalo cel teden.

Hvala vsem našim otrokom in njihovim staršem, ki bodo tudi letos ponudili dom učencem in dijakom iz hrvaških in srbskih šol.

Dostopnost