Skoči na glavno vsebino

Mesec maj in junij sta ponavadi meseca ocenjevanj, a tudi zaključnih ekskurzij, izletov, potepanj. In kam jo bomo”mahnili” mi?

V petek, 19. maja, se v večernih urah v Pišece vrača Erasmus ekipa, ki je 5 dni preživela z vrstniki v Tenji. Imeli so se zelo lepo in komaj čakamo, da nam povedo iz prve roke, kaj vse so počeli.

V ponedeljek, 22. maja, se trije fantje – Mihael, Nej in Tian – s kolesi odpravljajo na kolesarsko tekmovanje Kaj veš o prometu? v Brežice. Držimo pesti za dobre uvrstitve. Z njimi kolesari učiteljica Sanja Dornik.

V torek, 23. maja, imamo na šoli poseben obisk – obiskali nas bosta dve ambasadorki Unesca iz Benetk. Predstavili jima bomo naše Unesco dejavnosti na šoli (moder stol, igro z Maksovo frizuro, herbarij, tabore …). Tokrat se bodo v vlogi vodičev v angleškem jeziku preizkusili Tian, Barbara in Aleks.

V sredo, 24. maja, se učenci v OŠP odpravljajo na potep, ki je zaenkrat še presenečenje. Z redno linijo potujemo v Brežice ob 13. uri in se vračamo ob 16. uri. Le kam? Odgovor izveste v ponedeljek.

V sredo, 24. maja, pa 7 učencev potuje na Vetrnik, kjer se snema film na temo suhih travišč. Se že veselimo ogleda filma.

V četrtek, 25. maja, učenci prvega in drugega (ter vrtca) potujejo na obisk k živalim – k Aladinu.

V petek, 26. maja, pa nameravamo izvesti atletski športni dan v telovadnici šole in v njeni okolici. Držimo pesti, da nam bo naklonjeno vreme.

V torek, 30. maja, potujejo petošolke v Ljubljano – nagradni izlet za zmago pri čistih zobkih.

V sredo, 31. 5., pa se bomo lepo “naštimali”, kajti na obisk prihaja fotograf. Fotografiranje je spet tu!

V petek, 2. 6., se devetošolci odpravljajo na zaključno ekskurzijo v Zagreb.

V ponedeljek, 5. junija, za 5 dni na morje odhajajo učenci od 1. do 5. razreda. ŠOLA V NARAVI. Že komaj čakajo.

V torek, 6. junija, bodo Vetrnik in Podsredo obiskali učenci 8. in 7. razreda v sklopu tehniškega dneva.

Vmes pa se bomo pridno učili, da bomo uspešno zaključili tole šolsko leto, ki je tik pred vrati. Srečno!

Dostopnost