Skoči na glavno vsebino

V ponedeljek, 17. oktobra, smo navsezgodaj lahko pozdravili naše prijatelje iz Pančeva, in sicer Vanjo in Petro ter njuno učiteljico Dragano, kajti prispele so k nam že zelo zgodaj. Ostali prijatelji iz OŠ Tenja in OŠ Buje pridejo okrog 16. ure.

Ponedeljkov pouk je bil medpredmetno obarvan, kar pomeni, da nismo ves čas sedeli le v šolskih klopeh, temveč smo se tudi potikali okoli šole in v bližnjem gozdu.

Učence 3. in 4. razreda smo zjutraj ujeli na igrišču ob kolesu. Učitelj Matjaž jim je predstavil glavne dele kolesa, le-te so slišali tudi v angleščini, nato pa so iskali lističe, da bi našli pare. Primer: zavora – brake. Odlično jim je šlo.

Učenci 7. in 8. razreda pa so se preizkusili na poligonu – a z zavezanimi očmi. Poslušati so morali navodila sošolcev, če so hoteli prekolesariti čez vse pasti poligona. NI bilo tako enostavno.

Zadnje ure pouka so učenci SPH – sodobna priprava hrane – in novinarji pekli štrudle in ostalo pecivo za naše goste, ki popoldne prihajajo k nam. Tudi Vanja in Petra iz Pančeva sta se jima pridružili.

Jutri pa nas že čaka dejavnosti poln torek. Le spremljajte nas na spletu.
Dostopnost