Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Kot smo najavili vam posredujemo podrobnejše informacije glede samotestiranja učencev, po sprejetju odloka Vlade in okrožnice MIZŠ. Prosimo, da se seznanite.

Samotestiranje bomo pričeli izvajati 17.11. 2021, z učenci bodo prisotni učitelji. Za ta namen smo danes predali učencem soglasja v fizični obliki. Prosimo, da jih do jutri vrnete razredniku. Za učence, ki so trenutno odsotni pa prvi dan, ko se vrnejo ali podpisano preko maila.

Danes smo vsem učencem na razredni uri predstavili potek, si ogledali film, kako se bo izvajalo samotestiranje in se o vsem z njimi pogovorili. Verjamemo, da bomo z vašo pomočjo izvedli naloženo v smeri preprečitve širjenja virusa. Kot navaja določba (priloga) bodo imeli učenci, ki se ne bodo samotestirali (razen tistih, ki so preboleli ali so cepljeni) pouk na daljavo. V tem primeru bomo preko kanala Teams posredovali usmeritve za delo doma.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali maila. Jutri pa vam bomo na voljo preko zoom povezave za učence od 1.do 5. razreda ob 18.00, za učence od 6. do 9. razreda ob 17.00. Razredniki vam bodo posredovali povezavo. Hvala, da razumete, da smo kot šola le v vlogi izvrševalca predpisanih ukrepov in da le z vašim skupnim sodelovanjem in dobro komunikacijo izvedemo potrebno.

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi.

Kolektiv šole in ravnateljica Nuška Ogorevc

Dostopnost