Drage učenke in učenci!

Spoštovani starši!

Prvi september se nezadržno približuje in nas opominja, da sta pred vrati jesen in pričetek novega šolskega leta. Vsi zaposleni vas pričakujemo v šoli in se veselimo našega snidenja.

V sredo pričnemo s poukom ob 7.30. Učenci 1. razreda ob 8.00. Prevozi bodo prvi dan potekali po starem voznem redu. Ob povratku domov bo pričetek prevozov ob 13.00.

Kot vsi vemo, bolezen Covid-19 ne pojenja in zahteva, da vzdržujemo varno medsebojno razdaljo, se zadržujemo v mehurčkih in upoštevamo ostala priporočila NIJZ.

Šolsko leto bomo pričeli precej podobno, kot smo končali lansko. Več o tem, kaj nam prinaša novo šolsko leto, vam bomo predstavili prvi dan pouka.

Glede na trenutno širjenje bolezni vas prosim, da pridete v šolo res samo zdravi učenci in da imate s seboj masko, vaše starše in ostale odrasle pa naprošam, naj ne vstopajo v šolsko stavbo, če ne zagotavljajo PCT pogoja (prebolel / cepljen / testiran). Maske  imajo učenci med prevozi in izven mehurčkov. Učenci 7.,8.,9. razreda imajo možnost samotestiranja, ki se izvaja doma, teste pa po vaši izbiri prevzamete v lekarni.

Zavedamo se, da je pred nami še eno izjemno težko šolsko leto, a hkrati nas spremlja misel, da smo veliko izzivov in presenečenj že znali  premagati.

Verjame, da bomo uspeli vse izzive, ki so pred nami, prebroditi v dobro in korist vseh nas.

Veselimo se ponovnega snidenja in vas prijazno pozdravljamo!

Vaša ravnateljica Nuška Ogorevc

in kolektiv  OŠ Maksa Pleteršrnika Pišece

Dostopnost