Skoči na glavno vsebino

Bliža se konec šolskega leta, a čaka nas še kup zanimivih dejavnosti in dnevov dejavnosti.

V ponedeljek, 14. 6., so se na Špiček podali devetošolci z učiteljicama Urško in Simono. In ker je bila učiteljica Urška prvič na vrhu Špička, jo je bilo potrebno krstiti.

V ponedeljek, 14. 6., so KOLESARSKI IZPIT opravili vsi učenci 5. in 6. razreda. ČESTITAMO vsem mladim kolesarjem in njunima mentorjema učitelju Matjažu in učitelju Juretu, ki sta pridno vadila z njimi. Želimo jim veliko varno prevoženih kilometrov po cestah.

V ponedeljek, 14. 6., se bodo Aljaž Preskar, Lana Dušič, njuna razredničarka Tanja Culetto in ravnateljica Nuška Ogorevc udeležili tradicionalnega sprejema pri županu Ivanu Molanu (izjemni dosežki, izjemen učni uspeh …).

V torek, 15. 6., se od nas poslavljajo učenci 9. razreda s predajo ključa, v petek, 18. 6., pa z valeto. Želimo jim veliko lepih trenutkov na novih poteh, v upanju, da se še kdaj srečamo.

V četrtek, 17. 6., se bodo na Špiček podali učenci 3., 4., 7. in 8. razreda. Srečno pot!

V ponedeljek, 21. 6., bodo plavalni športni dan v Čateških izvedli učenci od 5. do 8. razreda. Istega dne bo konferenca za učence od 1. do 8. razreda.

V torek, 22. 6., imajo naravoslovni dan učenci 6. in 7. razreda.

V sredo, 23. 6., potujejo v Podsredo v območje Kozjanskega parka učenci od 5. do 8. razreda.

V četrtek, 24. 6., na ZADNJI DAN POUKA, pa imamo vsi kulturni dan s proslavo, zabavno prireditvijo, podelitvijo spričeval …

POTEM PA … POČITNICE!

Dostopnost