Skoči na glavno vsebino

18.2.2021

Spoštovani starši, dragi učenci!

Obveščamo vas, da se, z odlokom (objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije), ki bo začel veljati 20. februarja 2021 in bo veljal do 27. februarja 2021, za učenke/učence od 1. do vključno 9. razreda osnovne šole, pouk izvaja v prostorih šole od ponedeljka, 22. 2. 2021, dalje.

Glede PREVOZA učencev v šolo/domov priporočamo, da za varen prihod v šolo in odhod iz nje v čim večji meri poskrbite starši. Zavedamo se, da vsi tega ne morete zagotoviti, zato bomo organizirali šolski prevoz po ustaljenem voznem redu. Prav tako učenci naj hodijo peš v šolo in domov, v kolikor je to možno.

Glede POUKA vas obveščamo, da bo pouk temeljnih predmetov potekal v matičnih oddelkih v matičnih učilnicah (mehurčku). Učenci bodo na razredni uri seznanjeni z vsemi podrobnostmi poteka.  

Pouk obveznih izbirnih predmetov bo, kjer je število učencev 20 ali manj, potekal v heterogenih skupinah ob strogem upoštevanju priporočil NIJZ (medosebna razdalja, maske…).

Šola bo poleg POUKA organizirala tudi  JUTRANJE VARSTVO in PODALJŠANO BIVANJE. Učenci podaljšanega bivanja bodo odhajali domov po  časovnem razporedu (12.00 / 13.00 / 14.20 / 15.30), kjer jih pričakate pred vhodom šole.


Prehrana bo organizirana kot običajno, na podlagi vaših prijav, le da se bo časovno in  prostorsko razporejala tako, da bodo zagotovljeni prepisani pogoji.

Učenci uporabljamo maske na šolskih prevozih, izven matičnih učilnic ter v času pouka, kadar ne gre za oddelek enega razreda. V šolo prihajajo zdravi, ob morebitnih znakih ostanejo doma in se posvetujete z zdravnikom. Zaposleni ves čas.

Verjamem, da bomo kljub vsem ukrepom,  uspešno izvedli proces izobraževanja.

Ob tem spoštovani starši in učenci velika zahvala, da smo s skupnimi močmi izpeljali zahtevno delo v času izvajanje pouka na daljavo. Vsi skupaj se veselimo, da se zopet vrnemo v šolo.

Vsem učencem želim uspešen povratek v šolo, vsem skupaj pa, da ostanemo zdravi in  v dobrem sodelovanju nadaljujemo zadano šolsko leto.

Hvala za razumevanje in vse dobro,

Nuška Ogorevc, ravnateljica

Dostopnost