Skoči na glavno vsebino

V petek, 15. 5., smo izvedli športni dan. Prve fotografije so že prispele. Tokrat so se združile tri družine in jo skupaj “mahnile” na pot – ŠPIČEK.

     

NACE, OŽBEJ, URBAN IN LUKA B., družbo pa sta jima delala tudi EMA in LUKA M. iz vrtca. Po poti so še malo ustvarjali. Bravo, ekipa!

Gospa Andreja je zapisala: “Pošiljam še dva kolaža današnjega dne. Današnji pohod od ribnika do Špička in čez Veliko Vaglo nazaj do Pleternšnikove domačije.In še nekaj o pripravi zdravega kosila: doma narejeni široki rezanci, smetanova omaka z blitvo in solata z domačega vrta. Uživali smo neizmerno. Mislim, da pohod na Špiček še nikoli ni bil tako zabaven, saj so se po dolgem času zopet srečali s prijatelji”

Gospa Silvija je zapisala: “Pohod je nam preprečil dež, dopoldan sva imela z možem službo. Tako da gremo jutri. Včeraj so že narezali vse za loke, danes dopoldne so jih naredili. Potem sta sama pekla korenčkove piškote s pirino moko.Tu so prve fotografije, s pohoda pa jutri.”

ATI IN PIKA v akciji. Le kje se skriva Niko? Sigurno je fotograf.

PIKA IN NIKO sta prava mojstra v kuhinji. Bravo, ekipa Skrivalnik, naj uspe tudi pohod jutri.

LEON IN TRISTAN sta zapisala: “Pred pohodom sva pojedla sirni namaz iz sveže skute, mlade čebule in drobnjaka, ter polnozrnat kruh. Pot naju je vodila od doma do gradu, ter Pleteršnikove domačije in nazaj domov. Zatem zdravo kosilo. Zelenjavna rižota in solata. Na koncu pa sva si za nagrado naredila medalje iz brezove veje. Lep pozdrav.”

Bravo, fanta, tole pa je res bilo eno zdravo športno dopoldne!

TINKARA je tudi poskrbela za rekreacijo in se podala na Sv. Vid nad Brežicami. Pošteno se je razgibala, se naužila lepega razgleda, sledil pa je zdrav in okusen obrok. Tako se dela, če hočeš biti zdrav in fit, bravo!

 

NEJA pa je izbrala zelo domiselno izvedbo športnega dne.

ANETA je bila, po slikah sodeč, tudi zelo aktivna cel dan, več vam povedo njene fotografije. Vse pohvale!

HANA je tudi uspešno opravila svojo nalogo. Bravo, punca!

ALJAŽEVI fotografiji s športnega dneva.

 

TEJA si je po napornem dnevu pripravila zdrav napitek – banane, jagode, chia semena.

   

Tudi LAURA je v petek dopoldne uživala na sprehodu in si privoščila solato s tuno.

 

 

 

 

Dostopnost