Skoči na glavno vsebino

Pravkar se nam je javilo nekaj otrok, navdušenih, saj so danes prejeli pravo pismo po pošti, ki jim ga je dostavil poštar, ne učitelj ali učiteljica, tudi ravnateljica ne. Učiteljica Katja je namreč za svoje učence pripravila pravo presenečenje. Čeprav se veliko vidijo na zoom-u, se pridno učijo, je vsakemu poslala pisemce z izdelkom. To pa je bilo navdušenje. Luka, Nace in Zala so nam že poslali fotografije, verjetno dobimo še od koga. Učiteljica Katja, tokrat bomo pa pohvalili tebe.

 

       Luka, Zala, Nace, Anja in Tjaša s svojo pošto.

Zalina mamica pa je poslala tole sporočilo za učiteljico Katjo

Pismo sva poslikali in ga pokazali vsem v družini, saj tako lepe zamisli, ki popestri dan in prinese veliko veselja, nisva mogli zadržati le zase. Hvala učiteljici Katji, predvsem za čut, ki ga ima do naših otrok in energijo, ki v teh časih še bolj pride do izraza. Hvaležna sem, da je učiteljica naših otroka.

Krista Lapuh Krulc

Nacetova mami pa je zapisala:

Danes je Nace pošti prejel pismo. Pa ne po e-pošti, po tisti stari, navadni, ki jo prinese poštar. Sporočilo s spodbudnimi besedami pa je bilo napisano z roko. 5 tednov mame za učiteljico mu že pošteno preseda in takšno presenečenje mu je polepšalo dan.

Oglasila se je tudi učiteljica Katja in povedala naslednje:

V ponedeljek sem oddala pisma v poštni nabiralnik za vse učencem. Dobili so jih včeraj. Naredila sem jim sovice, napisala pisma in dodala naloge za ustvarjanje. Namen je bil, da jih malce presenetim. Sem pa dobila res zelo zelo lepe povratne informacije staršev: zahvale, pohvale. Sem jih bila zelo vesela in jih cenim. Nisem pričakovala takšnega odziva. Mi je res polepšalo dan.

  

 

 

 

 

Dostopnost