Skoči na glavno vsebino

Tudi člani novinarskega krožka ne počivajo v teh dneh. Poleg šolskega dela pridno pišejo tudi o tem, kaj počnejo doma, kako preživljajo svoj prosti čas, kaj oziroma koga pogrešajo. Več v nadaljevanju. Še prej pa si poglejte prispevek, ki so ga objavili v Posavskem obzorniku. Link https://www.posavskiobzornik.si/mladi-posavci-porocajo/sola-pogresamo-te-piseski-ucenci-89721.

TRISTAN IN LEON sporočata …

Pozdravljeni

Preživeli smo prvi teden. Spoznala sva, kako dobro je hoditi v šolo, saj je  delo doma dosti težje. Upajmo, da se bo vse to srečno končalo. Lepo vas pozdravljava in vam pošiljava še kakšno slikico, da ne pozabite, kakšna sva.  Ostanite zdravi.

Dobro jutro

Pa je že osmi dan brez, da sva šla v šolo. A tisto začetno veselje je hitro minilo, ko so pričele padati naloge. Po pravici povedano, sva zasuta z njimi. Naj se še tako trudiva midva in vsi okoli naju, ne prideva na zeleno vejo. Pa kaj bo, pa bo. Se bova držala tistega, kot pravi Ivanka, da sam ne moreš vsega pojesti, pa tudi ne narediti. Upava, da gre vse to kmalu mimo in se vidimo v šoli. Do takrat pa bo treba potrpeti. Samo, da ostanemo vsi zdravi. Pazite nase in vse dobro.

Tristan in Leon.

HANA je zapisala naslednje

Pozdravljeni!

Zdaj ko sem doma, skrbim, da imam narejeno vso nalogo, potem pa se še igram z muco in grem malo na svež zrak. Na koncu pa poprimem za delo.

Všeč mi je, da lahko delam nalogo, kdaj hočem.

Ni mi pa všeč, ker se dolgočasim in pogrešam svoje sošolce in prijatelje.

 

LAN pa je poslal tole sporočilo:

Dober dan

Jaz sem kar dobro, ampak moram delati veliko za šolo. Ker smo doma, sem veliko na zraku.

Sprehajam vsak dan psa, pomagam  mamici pri različnih opravilih˙(sesam, odnašam biološke odpadke,smeti, pomivam tudi posodo).

Atiju pomagam gledati zelo zanimiv dnevnik.

Seveda  pa najdem tudi čas za svoje strasti (igrice fortnite, pogovori s sošolci).

Upam, da se kmalu spet vidimo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost