Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci!

Upam, da ste zdravi in dobro. Kako vam gre?

Verjamem, da se vsi skupaj že malo pogrešamo. Da so naše misli usmerjene v to, da skrbimo za svoje zdravje in na čas, ko se bomo zopet srečali v šoli in družili. Tudi jaz pogrešam vaš smeh in igrivost.

V tem tednu smo vsi skupaj preizkušali poučevanje na daljavo. Upam, da smo bili uspešni. Vsi se učimo in sedaj se bomo naučili veliko novega.

Ponosna sem na vas, ker se trudite. Prosim vas, da če imate težave z delom, računalniki, karkoli, povejte učitelju, razredniku, Tanji ali Mojci. Upam, da ste si zastavili urnik, da delo opravite dopoldan, popoldan pa izkoristite na soncu in ste aktivni zunaj. To vam krepi imunski sistem in boste lažje preganjali viruse.

Bodite odgovorni in vestni, da ne bremenite preveč starše. Ker oni pomagajo vam, jim vi po končanem šolskem delu pomagajte pri domačih opravilih.

Polagam vam na srce, vzemite delo resno, komunicirajte z učitelji, podajte jim redno povratno informacijo in naj vam ne bo težko vprašati, pisati, prositi za pomoč.
Vesela sem, da ste se odzvali učiteljici Alenki, že z veseljem spremljam pozitivne odzive na spletu, kako vam gre.

Veste, da sem vam na voljo. Za karkoli.  nuska.ogorevc@guest.arnes.si

Predvsem pa ostanite zdravi, ohranite dobro voljo  in uspešno delo. Se vam oglasim v kratkem, da vidim, kako vam kaj gre .

Bodite dobro!

V želji, da ostanete zdravi, vas vse skupaj pozdravljam.

Vse dobro,

Nuška Ogorevc, ravnateljica

Pišece, 20.3.2020

Dostopnost