Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci, da ne bomo samo brali novic o virusu, vas vabimo, da nam pošljete kakšno fotografijo o tem, kaj zanimivega počnete v dneh, ko se ne morete družiti s svojimi sošolci, prijatelji, učitelji. Prve fotografije kažejo, da ste iznajdljivi, pridni, delavni, skrbite za zdravje, zabavo … Super ekipa, le tako naprej!

NACE IN OŽBEJ  se poleg rednega šolskega dela za domačo mizo rada odpravita na Špiček, spoznavata okolje na poti do vrha (kako detel iztolče luknjo v deblu, koliko listja je ostalo na tleh po zimi brez snega), se učita orientacije z zemljevidom v naravi, ob 18. uri pa sedeta na balkon in eno zaigrata. Kapo dol, fanta!

            

LANA se je podala na sprehod po lepem vremenu in nam poslala te fotografije. Bravo, Lana, le skači po gozdu še naprej!

    

Prvošolka TJAŠA pa zelo zavzeto dela nalogo za šolo, a namesto sobe si je izbrala miren kotiček na balkonu. Bravo, Tjaša, bodi pridna in vadi črke ter številke še naprej!

Da uživata tudi NEJ in INA, pa kažejo spodnje fotografije. Poleg bivanja na svežem zraku pridno telovaditi tudi z wc-papirjem. Bravo, Ina in Nej, le skrbita za svoje zdravje in dobro počutje še naprej!

     

Tudi ANJI iz prvega razreda ni dolgčas. Predvsem pa vsem nam pošilja zelo pozitivno sporočilo. Bravo, Anja, se strinjamo s teboj!

    

 

SE ŽE VESELIMO NOVIH FOTOGRAFIJ! VEČ KOT OČITNO JE – PIŠEŠKI UČENCI SE NE DAMO!

Dostopnost